2015. aug 18.

Melyik a 10 legjobb társkereső?

írta: tolvajnorbert
Melyik a 10 legjobb társkereső?

Manapság annyi társkereső van, mint égen a csillag. Elismerem, hogy nem is olyan könnyű választani közöttük. A választás az is nehezíti, hogy vajon megtalálod-e azt a társkereső oldalt, amely a Te igényeidet elégíti ki. A keresést, és a döntést nehezíti, hogy van olyan összehasonlító oldal, amely szerintem félrevezető lehet sokak számára.

Az igazi kérdés, hogy mi alapján lesz jó egy társkereső oldal! A regisztrálta tagok számától, a regisztrált tagok összetételétől, a nemek arányától, iskolai végzettségétől, politikai, vagy éppen vallási hovatartozástól, esetleg valami teljesen mástól?

tarskereso.jpg

A 10legjobbtarskereso.hu a leírtak szerint arra vállalkozott, hogy támpontot adjon azoknak, akik eltévedtek az útvesztőben. Az oldalt állítólag György hozta létre, hogy segítsen. Nem is lenne ezzel igazából semmi gond, ha nem lenne olyan érzése az embernek, hogy ez nem más, mint az Elittárs tulajdonosainak kezdeményezése.

Az értékelés, és a sorrend érthetetlen, hiszen például a TOP 5-nél az összehasonlítás simán elvérzik akkor, amikor a negyedik helyre rangsorolt lovebox.hu-nál minden egyes támpont üresen hagytak. Ha pedig egyiknek sem felel meg, akkor hogyan, és miért is került fel a listára? Bár a számomra még mindig a legmeglepőbb a lista második és harmadik helyezettjei, amelyek nem klasszikus társkeresők. Hiszen az egyik egy közösség oldal, amelyen barátokat kereshetsz, ismerkedhetsz másokkal. A másik pedig egy szexpartner kereső.

cats.jpg

Forrás: http://www.10legjobbtarskereso.hu/osszehasonlitas/

A lista az Elittársnál a legjobban a tudományos ajánlórendszert emeli ki, mint a legnagyobb vívmányt. Hááááát! Biztos sokan vannak, akik ezt értékelik, és szerintük tényleg szuper az Elittárs, de azon emberek közül, akikkel én találkoztam, és a társkeresés szóba került többen elmondták, hogy a hátuk közepére nem kívánják ezt tudományos ajánlórendszert. Ráadásul nagyon hiányolták, hogy nincs szabad keresésre lehetőség. Elmondták, hogy a reklámmal megfonta őket az oldal, de 2-3 nap után törölték magukat, mert nagyon nem jött be nekik az, amit ott tapasztaltak.

Persze ettől még lehetne a legjobb társkereső oldal az Elittárs. Az én problémám kettős. Az egyik, hogyha (az oldal rejtélyes) Györgye valóban segíteni akar, akkor egyrészt a kritériumokat tegye értelművé. Legyenek mondjuk pontszámok, és aki a legtöbbet éri el az legyen a legjobb. Ha így tett volna, akkor a saját listáján is más sorrend jöhetett volna ki, vagy legalább rendesen kitölti az adatokat. A másik, hogy a felhasználók szavazhatnának, akár csak az által kiválasztott oldalakra, sőt a kedvenceiket bejuttathatnák az oldalra. Így sokkal reálisabb kép alakulhatna ki, és a listán erősen átrendeződhetne. Bár van egy olyan érzésem, hogy Györgynek nem biztos, hogy ennek örölne…

A listáról ráadásul hiányzik néhány nagyágyú, és néhány olyan oldal is, amelyek olyan specialitással rendelkeznek, aminek következtében, akár fel is kerülhetnének. Mire gondolok? A listán nem szerepel a Tinder, ami manapság a legnépszerűbb társkeresővé nőtte ki magát, és akkor helye lenne egy pártatlan listán, ha nem társkereső oldal, hanem társkereső alkalmazás. De hiányzik a többek között a Love.hu, vagy éppen a Csajok és Pasik is, amely sok kis aprósággal boldogíthatja a társkeresést, hiszen segít elindítani az ismerkedést, a randi megszervezésében pedig segíthet, ha látod, hogy a másik mely helyeken szokott bulizni. Emellett van egy jó a mobilalkalmazása, így könnyedén lehet használni mobiltelefonon, vagy éppen táblagépen is, ami a lista néhány tagjáról nem mondható el. De ha már a badoo felkerült, akkor a twoo is simán felkerülhetett volna és még más közösségi oldal, amely támogatja az ismerkedést, barátkozást, társkeresést. Az új versenyzők közül a most indult Társügynökség próbálkozik valami újat csinálni, így ha úgy gondolja valaki, hogy egy fotó kevés, vagy nincs jó fényképarca, akkor tölthet fel magáról társkereső videót, ahol elmondhat bármit magáról, amit csak fontosnak tart. De van olyan oldal is, amely társkereső irodát üzemeltet, és olyan, amely rendezvényeket, bulikat szervez, illetve arra szakosodott, hogy a számodra szimpatikus embereket egyszerűen el tudod hívni randizni.

stockfresh_96976_young-man-giving-woman-piggyback-outdoors_sizexs.jpg

Hogy melyik a legjobb társkereső? Szerintem nincs ilyen kategória. Mindenkinek más fog bejönni. Mert más keresnek az Y generáció tagjai, és mást az ő nagyszüleik, mást keresnek a keresztény társkeresők és azok, akik szeretőt keresnek, mást keresnek a spirituális arcok, és mást a sok diplomások. Persze mindenki társat keres, és van átfedés is, de mindenkinek más és más lesz fontos. Ráadásul szerencsére folyamatosan fejlesztik az oldalakat, jönnek az újabb alkalmazások, így a szereplők is napról napra változnak. Szerintem nem a legnagyobb a legjobb társkereső, mert a sok bába között elveszhet a gyermek. Én azt szoktam javasolni, hogy több oldalra regisztráljon az, aki társat keres, és ezek között legyen néhány specifikus oldal, amely jó eséllyel lefedi az igényeit, még akkor is, ha ott csak néhány százan, ezren vannak regisztrálva.

Szavazz, hogy szerinted melyik a legjobb:

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

 

 

 

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés társkereső oldal badoo Randivonal társkereső iroda parom.hu Tinder Csajok és Pasik Társügynökség Elittárs paratlan.hu 10legjobbtarskereso.hu