2015. sze 29.

Az 5 legrosszabb tanács, amit egy társkeresőnek adhatsz!

írta: tolvajnorbert
Az 5 legrosszabb tanács, amit egy társkeresőnek adhatsz!

Tudom, hogy mindenki csak segíteni szeretne, aki ezeket mondatokat adja, de a legtöbbször amit elérhet ezekkel a mondatokkal az nem más, mint az, hogy hátráltatja a másikat a társkeresésben. Tudom, hogy szükség van arra, hogy a társkereső magabiztos legyen. Ehhez pedig támogatni kell. A gond az, hogy ezektől a mondatoktól hamis képet fog magáról kialakulni.

Ezeket a mondatokat akkor szoktak mondani, amikor valaki úgy döntött, hogy társkeresésre adja a fejét, de kudarcot vall valami miatt. Ilyenkor jönnek az ismerősök, kollégák,  barátok és családtagok, akik valóban jót akarnak. Tiszta jó szándékból, vigasztalásból elmondják az egyik mondatot, sőt van úgy, hogy akár egyszerre többet is a bűvös félrevezető 5 mondatból, és máris kész a baj.

gossip-480.jpg

A problémát az okozza, hogy jön a magányos és dacos társkereső, és a jó tanácsokra hallgatva újra neki fog menni a falnak, hiszen, ha mindenki összetenné a két kezét, akkor 45 éves nőként felsőfokú végzettségűeket nézett eddig, amiből nem lett semmi, de innentől csak egyetemi diplomásokkal fog szóba állni. Sikeresen leszűkíti a kört, de hát ő csak hallgatott a baráti tanácsra. A 60-as pasi pedig eddig 50 és 60 között keresett, de ott nem jött össze egyetlen randi sem. Mivel Pista, Feri és Laci is megmondta, hogy ő milyen fiatalos, ezért csak és kizárólag 20-35 között fog keresgélni. Ezzel pedig az esélyeit közelíti a nulla felé, hacsak nincs egy-két kaszinója valahol a nagyvilágban. Az újabb kudarc után pedig még nehezebb lesz a realitás talaján társat keresni, mert arra fognak következni, hogy a többi társkereső az idióta, hiszen neki megmondták, hogy milyen jól néz ki.

Az 5 legrosszabb tanács társkeresőknek:

 

A többiekkel van a gond, ha nem veszik észre, hogy Te milyen csodálatos vagy!

Ha neki sikerült, akkor utánad két kézzel fognak kapni, és már holnapra meglesz az új párod!

Olyan jól nézel ki!

Bárki összetenné a két kezét, ha ilyen párja lenne!

Simán letagadhatnál 10-15 évet, mert annyira fiatalos vagy!

 

 Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Szólj hozzá

barátok társkeresés társkereső tanács önbizalom rossz tanács