Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

5 egyszerű mondat, amivel jobbá teheted a kapcsolatodat!

Sokan, sokszor beszéltek már a szavak erejéről. Ráadásul vannak olyan egyszerű tőmondatok, amiket mindannyian szeretünk hallani, de csak nagyon kevesen használják rendszeresen. Pedig ezek úgy tesznek csodát, hogy nem varázsigék. Most ezekből gyűjtöttem össze egy csokorra valót!

 

Szeretlek!

A legfontosabb mondat, amit szerintem nem lehet elégszer elmondani. Én is ismerem a székelyről a viccet, aki egyszer már mondta a feleségének, hogy szereti, és majd szól, ha ez változni fog. Sok esetben evidens is, és nagyon sokan nehezen mondják ki. Főleg a férfiak érzik magukat sutának, ha ki kell mondani. Sőt van, hogy tanácstalanok, hogy mikor is mondják. De nem kell izgulni, csak mondani. Ez az a mondat, ami erőt ad, ha bajban vagy, megnyugtat, ha valami felzaklatott és ez segít abban, hogy érezd azt, hogy jó helyen vagy, megérkeztél, biztonságban vagy.

heart-462873_480.jpg

Szükségem van rád!

Az ember önértékelését nagyban tudja növelni, ha érzi, hogy valakinek szüksége van rá. Ha ez az érzés a párkapcsolatában jelen van, akkor ez egy olyan erős kapocs lesz köztük, amit szétzúzhatatlan. Ezért is fontos, hogy ezt a mondatot rendszeresen kimondjátok egymásnak. Mert ezzel elmélyítitek, és egyre erősebbé teszitek a kapcsolatotokat. Ha ez nincs meg, akkor az első hullámvölgyben darabokra hullhat minden.

Hiszek benned!

Ez az a mondat, amit ha mondanak Neked, akkor az csak neked, és csak rólad szól. Mert ez az a pozitív megerősítés, ami segít abban, hogy legyen erőd átmenni a betonfalon, ha éppen arra van szükség. Ez egy olyan külső megerősítés, amire szépen fel lehet építeni az önbecsülésünket. Megjegyzem ez az a mondat, amit nem árt, ha rendszeresen elmondunk magunknak reggel a tükör előtt. Mert NEKED is, és a párodnak is arra van szüksége, hogy kiegyensúlyozott, és önbizalomtól kicsattanó légy.

Köszönöm!

Talán ezt használjuk a legtöbbször, de mégis úgy érzem, hogy lehetne többször használni. Ráadásul simán variálható, hiszen fokozhatod, hogy mennyire köszönöd, vagy akár más szavakkal, mondatokkal is behelyettesítheted, mint például a hálás vagyok érte, stb. Úgy látom, hogy sokszor természetesnek veszünk dolgokat, majd éppen emiatt nem is köszönjük meg. Egy dolog biztos. Abból még baj nem történt, ha valamit megköszöntél és az szívből jött.

Hiányzol!

Amikor egy kapcsolat megfárad, akkor hajlamosak a felek elfelejtkezni a másikról. Majd, amikor valami miatt észbe kapnak, vagy már akkora a baj, hogy vissza kell(ene) szerezni a másik szeretetét, akkor valami újat, valami olyat próbálnak megmutatni, amilyenek korábban nem voltak. Ezzel akarják felhívni a másik figyelmét. Pedig ha időben azt mondanák, hogy hiányzol, akkor a másik felfigyel rád, és rájön arra, hogy figyelsz rá. Mert csak akkor tud hiányozni valaki, ha a figyelmünk középpontjában van. Tudasd a másikkal, ha nincs ott veled, a közeledben, hogy hiányzik. Hogy tudja azt, hogy Te is figyelsz rá, és ő fontos a számodra.

 

 

fotó: https://pixabay.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr117891774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harcsapaprikás 2015.10.06. 12:07:02

Nagyon megijednék ha valaki közölné, hogy szüksége van rám :)

mismásolószalon 2015.10.06. 12:07:08

Ez valami paródiabejegyzés akart lenni nyálas amerikai filmekről?

Mert annak még úgy-ahogy elmegy.

De ha komolyan gondolta a szerző, akkor sürgősen keresse fel az elmeorvosát.

hobby beton 2015.10.06. 12:07:42

az ilyentol mindig felall a faszom, de csak kicsit.

efi 2015.10.06. 12:07:52

Nézzünk is egy konkrét szitut.
Épp a csillár szerelem. (szeretlek, izé szerelek)
Szükségem van rád! (mozog a létra)
Hiszek benned! (meg tudod tartani)
Köszönöm! (nem estem le)
Hiányzol! ( a kisszobában is kiégett az izzó...)

Noked-Lee 2015.10.06. 12:07:55

ezekre magamtól sosem gondoltam volna.

Xmas 2015.10.06. 12:08:01

Már megbocsáss, de ez nagyon semmitmondóra sikeredett. Értelemszerűen a leíró bekezdések csak rizsa. A cím és a "fejezetcímek" pedig tökéletesen bagatell, üres dolgok. Ezek csak a kétségbeesett ragaszkodás, kapaszkodás szavai.

Egy kapcsolat nem ezektől lesz jobb, hanem a kommunikáció minőségétől. Vagyis pont nem az egyszavas tőmondatokra van szükség, hanem arra, hogy elérjük, hogy a másik megossza velünk gondolatait, bízzon bennünk, számítson ránk. Még akkor is, ha vita alakul ki. Enélkül nem közeledhetnek az álláspontok, vélemények, ember.

2015.11.09. 13:28:07

Nem mondogatni kell, hanem éreztetni a dolgokat.A fenti inkább 5 elcsépelt mondat.Szeretlek, de közben fel sem hívlak 2 napig.Szükségem van rád, miközben 2 hétig feléd sem nézek.Hiszek benned, hogy meg tudod oldani a problémáidat nélkülem is.Köszönöm hogy csináltál nekem finom vacsorát, de ez alap hogy valaki megköszöni az ilyesmit.
Hiányzol, hazugság, tök jól elvagyok anyámmal is.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

facebook_csoport.jpg