2018. jan 22.

Szerelem első látásra kontra online társkeresés

írta: tolvajnorbert
Szerelem első látásra kontra online társkeresés

Tudom, hogy furcsa a cím, és sokakban felmerül, hogy hogyan is lehetne a kettőt szembe állítani egymással, de az igazság az, hogy most úgy áll a helyzet, hogy azt tapasztalom, hogy sok társkereső másképpen mérlegel akkor, amikor online társkereső segítségével keresi társát, mint akkor, amikor ismerkedik az életben.

 jose-martin-ramirez-c-651_480.jpg

Alapból a legtöbb társkereső rendelkezik egy elképzeléssel arról, hogy milyen társat keres. Az igazság az, hogy vannak olyan területek, amelyekről azt gondolják, hogy azok beton biztosak, és elképzelni sem tudják, hogy egy-egy ilyen területen változtatást eszközöljenek. Kötik az ebet a karóhoz akkor is, amikor társat keresnek, és sokszor úgy gondolom, hogy ezt jól is teszik.

De van a társkeresők világába sok olyan ember (én olyan 30%-ra teszem az arányukat), akik bizonyos élethelyzetben gondolkodás nélkül felülírják az általuk korábban meghatározott határokat, gátakat. Hiszen egy buliban, a piacon vagy éppen egy kiállításon elkezdenek ismerkedni valakivel, és semmi másra nem figyelnek csak arra, hogy a másik mit mond, mit csinál. Ez sokszor annyira magával ragadja őket, hogy a későbbiekben sem válik fontossá több olyan kritérium, ami miatt például egy online társkereső térben még csak szóba se állt volna a másikkal.

Amikor erre bármikor rákérdeztem, akkor mindig az volt a válasz, hogy ha a személyisége ennyire magával tudja ragadni, akkor nem számít semmi más. De mivel online nem jön át az egyénisége, ezért az nem tudja magával ragadni. Arra kérdésre, hogy online miért nem adja meg az esélyt a másiknak, hogy elvarázsolja csak széttárják a kezüket, és még sokáig keresik a társukat.

 

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

TárskereShow - Gyere, és tanulj bele a társkeresésbe!

 

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés határ kémia keretrendszer online társkeresés szerelem első látásra