2018. sze 18.

Társkeresés és a halál

írta: tolvajnorbert
Társkeresés és a halál

A társkeresők egy része úgy fog bele a társkeresésbe, hogy igazából fogalma sincs, hogy mit akar, mit keres, és még mielőtt ezen akár csak egy pillanatra is elgondolkodna elkezdi azt csinálni, amit a többség mond neki. Persze utána jön a csalódás, hogy ő nem ilyen lovat akart, de akkor már igazából mindegy is. Mert amikor erre rájön már annyira össze lesz zavarodba, hogy sokszor azt sem tudja, hogy merre van arccal előre. Pedig ha figyelt volna már az elején önmagára, akkor könnyen sínre tudná rakni a társkeresését, és megtalálná a társát.

 ben-white-131245-unsplash_480.jpg

 

"Senki sem akar meghalni. Még az is, aki a mennybe akar kerülni, az sem akar meghalni azért, hogy odakerüljön. A halál mindannyiunk közös végzete. Senki sem kerülte még el. A halál az élet egyik valószínűleg legjobb találmánya, az élet változásainak motorja. Eltakarítja a régit az útból, hogy helyet adjon az újnak. Most éppen te vagy az új, de egyszer, nem is olyan sokára, te leszel a régi és át kell adnod a helyedet. Lehet, hogy túl drámai, de sajnos, ez a való igazság.
Időd véges, ezért ne pazarold arra, hogy valaki más életét éljed. Ne ess a dogmák csapdájába - ne élj mások útját járva. Ne hagyd, hogy a többiek véleménynyilvánítása elhallgattassa belső hangodat. A legfontosabb, hogy légy bátor, és hallgass a szívedre és megérzéseidre, mert tudják, hogy valójában mivé szeretnél válni. Minden más másodrendű. "
Steve Jobs, az Apple volt elnök-vezérigazgatója

Lehet, hogy elsőre meghökkentő a társkeresés és a halál mindent elsöprő összefüggésével foglalkozni, de ha eldöntöd előre, hogy mit akarsz, és nem hagyod, hogy mások véleménye befolyásoljon abban, hogy Te elkezded-e keresni a párod, és ha igen a válasz, akkor hol csinálod, és kik azok, akikkel elkezdesz ismerkedni, akkor magad is meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyen, gyorsan meg fogod őt találni. Persze addig csapatni kell a ritmust rendesen. Ha pedig valaki, jön egy jó tanáccsal, akkor megköszönni neki, és anélkül csinálni tovább, hogy bármit megfogadnál abból, amit mondtak.

Ha pedig a megérzéseid az mondják, akkor nyugodtan vágj bele egy új kapcsolatba, akkor vágj bele, hogy évek múlva ne azon kelljen panaszkodnod, hogy mennyivel jobb lett volna, ha akkor elkezdek végre társat keresni, ismerkedni, új kapcsolat alapjait lerakni...

 

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

vélemény halál idézetek társkeresés ismerkedés súgó Steve Jobs Apple