2017. dec 26.

Társkeresés felpörgetve!

írta: tolvajnorbert
Társkeresés felpörgetve!

A társkeresés a megszokott módon Karácsony utolsó napján kezd el felpörögni, és ez a lendület sokszor, még ha különböző hullámokban is, de kitart május végéig. Így ha magányos volt a Karácsonyod, de jövőre jó lenne valakivel együtt megélni, akkor most kell elkezdned keresni, hogy egy év múlva elmondhasd, hogy egy boldog párkapcsolatban élsz. Persze nem muszáj, és az sem baj, ha majd megint október végén jut eszedbe, hogy egyedül vagy, csak akkor ne csodálkozz azon, hogyha megint egyedül töltöd a Karácsonyt.

brooke-cagle-195777_480.jpg

A Társkeresés előnye, hogy bármikor bele tudsz kezdeni, és átkapcsolhatsz társkereső üzemmódra. Persze nem árt, ha egy-két dolgot szem előtt tartasz, mert akkor nem kell hosszú hónapokig, évekig keresned, hanem 2-3 hónap múlva már egy párkapcsolat részese lehetsz.

Első körben négy olyan lépést javasolok Neked, ami nagyban megkönnyítheti a dolgod társkeresés közben úgy, hogy közben nem fogsz kétségbe sem esni, mert nem tudod, hogy mit kell csinálnod! Semmi komoly, bár az igaz, hogy ehhez fel kell áldoznod kb. 1-2 órát az életedből ahelyett, hogy csak úgy nekiesnél egy tárkereső regisztrációnak, mint bolond tehén a fiának.

Szükséged van-e társra?

Az első, amivel eleve sok időt meg tudsz spórolni, hogy akarsz-e egyáltalán társkereső lenni, azaz szükséged van-e társra? Ugyanis sokan néhány randi után jönnek rá, hogy ez mind szép és jó, de ők nagyon nem keresnek senkit sem! Érzik azt, hogy valami hiányzik az életükből, de ahogy egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy az ismerkedés átmenjen párkapcsolatba meghátrálnak. Ennek több oka is lehet. Ezért érdemes társkeresés előtt végiggondolni, hogy egy társ belefér-e az idődbe, a mindennapjaidba, az életedbe.

nordwood-themes-179255_480.jpg

Készíts társkereső e-mail címet!

Sokszor elmondtam már, és sokszor leírtam, de úgy érzem, hogy nem most írok erről utoljára. Tudom, hogy egyre több helyen lehet Facebook és egyéb regisztrációkkal együtt regisztrálni a Tinderre, vagy a társkereső oldalak többségére, de most ne a kényelmet válaszd! Minden esetben használj egy csak társkeresés miatt létrehozott e-mail címet. Ma már a Tinder regisztráció is megoldható egy e-mail címmel, és a legtöbb online társkereső oldal is használható vele. Így amikor megtalálod a társadat, akkor nem fog előfordulni veled az, hogy véletlenül elcsábulsz, mert végig tudni fogod, hogy a címre csak társkereső levelek jöhetnek. De ennél is fontosabb, hogy el tudod különíteni a többi elektronikus leveledtől, így könnyen áttekinthető, nyomon követhető lesz a levelezésed!

A profilképed meghatározza a sikeredet!

A másik slágertéma a profilképek, mert bár sokat változott az elmúlt években használt profilképek többsége, azért mai napig vannak olyan képek, amelyek rontják az esélyeidet a társkeresés során. Ráadásul sokszor nem is csak az a baj, hogy milyen képet, hanem az is baj, hogy hány képet töltöttél fel. Hogy milyen a jó profilkép? Itt mindent megtalálsz róla pontról pontra.

bench-accounting-49025_480.jpg

Legyen saját Társkereső Stratégiád!

Ha jártál már úgy, hogy egy online társkereső oldalra regisztráltál, és semmi nem jutott eszedbe, amikor le kellett írni valamit a magamról részhez, akkor ezt imádni fogd. Hiszen elég egyszer megcsinálni, majd egészen addig sorvezetőként, mankóként tudod használni, amíg meg nem találod a társadat. Tudom, hogy a legtöbb társkereső mindenre vágyik, csak arra nem, hogy végiggondolja azt, hogy mit is kellene csinálnia. Hiszen társat akar találni, és nem felesleges dolgokra pazarolni az idejét. De az igazság az, hogy azt vettem észre, hogy azok az ügyfeleim, akik komolyan veszik, és megcsinálják a maguk társkereső stratégiájukat, azok hónapokkal korábban találják meg a társukat, mint a többiek. Ha úgy érzed, hogy Te is gyorsan akarod megtalálni a párodat, akkor csináld meg saját Társkereső Stratégiádat! Itt találod a lépéseket!

 

A lényeg röviden!

A társkeresés sokaknak nem hozza meg a várva várt eredményt. Persze sok oka lehet annak, ha valaki kudarcot vall, miközben keresi a párját. Apró, pici finomhangolásokkal fel lehet gyorsítani a folyamatot. Ez persze nem kötelező, de ha nem akarsz még évek múlva is egyedül lenni, akkor hidd el, hogy érdemes átkapcsolni társkereső üzemmódba, és a ha mást nem is, de a levelezésedet egy külön csatornába terelni. Ha ez megvan, akkor legyen 1-2 jól kiválasztott profilképed, és kezd el csapatni a ritmust. Hogy a számodra megfelelő ritmus alapján haladj, érdemes végiggondolni, hogy mikor mit fogsz csinálni.

 

 Ha iTunes-on keresztül szeretnéd meghallgatni, akkor ide kattintva éred el a Podcastet!

Ingyenesen letölthető tudásanyagot ebben a zárt Facebook csoportban találod! Itt találod!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

https://unsplash.com

Szólj hozzá